tiistai 3. huhtikuuta 2012

Me ollaan hirmu pieniä maailmaan verrattuna!

Joo, siis tuossa mietittiin erään henkilön kanssa, että miten pieniä ihmiset on! Ku kattoo taivaalle ja näkee miten iso se on, tajuaa, että on ite tosi pieni. Tässä tas yksi hieno elämänviisaus päästäni :DD
Tää tuli mieleen vaa ku mietin tota otsikkoa, tyhmiä tommoset otsikot.. ikinä ei keksi niihin mitää järkevää.Nyt on kiva fiilis, koska on ollu mukava päivä, ja sain uuden maton! Ja sitten vielä kävin eilen selloilemassa pitkästä aikaa ja löysin söpön topin 5e ja söpön huivin 3e, voisinki kuvaa ne tästä nopee eiku en voikkaa ku ne on alakerrassa ja olen liian laiska hakeakseni ne sieltä. :))
Ja oon myös ilonen koska kävin salilla tänäpäivänä, ja siitä tulee aina kiva fiilis! En ookkaa tainnu käydä  täällä kertomassa että hommasin salikortin vuodeksiiii ja nyt musta tulee Jutta The Superdieetti. No ei tule, mut lihakset on silti kivoja ja haluun olla haba >:)


Tossa kuvassa on maailman parhaan tuoksusta hajuvettä, Avonin tuottamaa. Harmi vaan, että sitä ei kait enää saa tilattua koska sitä ei ole enää :(( Myhyyy... Niin raikasta ja ihanaa, väriki sen jo kertoo! Sain ton joskus varmaan pari vuotta sitte joululahjaksi ja oon käyttäny paljon ja sitä on silti puolet jäljellä, elikkästä tosi riittosaaki!

Ärsyttää toi takatalvi! Vois tulla nyt lämmintä ja vähän äkkiä, koska se ois ihan kiva juttu... Empäs pölpötä enää yhtään emempiänsä, vaan sanon että hyvvee öötä koko suamen kansalaaset! Minä voisin mennä jo nukkumaan ja sit saisin piiiitkät yöunet! :)
Hepsulihei! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti