maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kesä tänne kiitos!Heipsulihei tuas vainkin :)
Aivan hirrrvee vaatekriisipula on minulla nytten! Mitkään vaatteet eivät näytä kivoilta päällä, ja vaikka vaatekaappi on täynnä vaatteita, ei siellä vaan ole mitän päälle laitettavaa! Voisin elää ikuista lauantaita, ja pukeutua aina vaan yöhousuihin ja ihan mihin vaan paitaan. Elämä ois helppoo nudistina... Missä on lähin nudistikylä?? Muutan sinne.
Kesä on niin rentoo aikaa ku ei tarvitse mitään ihmeen vaatteita niin liiemmälti, kotona vaa bikinit päälle ja menoks, kohti järvee! Ja sitte julkisille paikoille jotku shortsit ja joku paita, ei tartte pahemmin miettii että mitkä. Tästä syystä kesä ois ihan jees juttu...! 
Ärsyttää myös tää kalpeus ja kuolleelta fombilta näyttäminen ku kaikki rusketus on lähteny lomailee jonnekki karibialle sillä välin ku suomessa on kylmä. 
Muttaaaa ei enää pitkään tittidiiii aurinko lämmittää jo lallallaaa ihanaa kesä tulloo kesä tulloo pois alta! Kesä tulloo! Ja sitten pääsee taas uiskentelemaan ja paahtumaan auringossa ja haistaa sen maailman ihanimman kärtsänneen ihon hajun <3 Oikeesti paras tuoksu maailmassa! :D Ja sitte on nättiä kaikkialla, se vihreys... Se on niin maailman ihanin asia, onneks asun Suomessa <3
Ja mikä parasta, kesällä laihtuu ain ihanan verran koska ui ja liikkuu kaiket päivät ja yöt!

Kesäfiilisten saattelemana voisin mennä nukkumaan. Huomenna kympin aamu! Jeejee saa nukkua tunnin pidemään! :) Hyvvee öönlaista asiaa kaikillensanne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti